Achterblijvende haar collega’s, Verizon voegt Wi-Fi bellen, maar er is een catch

Naar aanleiding van AT & T, Sprint en T-Mobile, Verizon is eindelijk begint te bieden Wi-Fi Calling functies aan haar abonnees met iPhones. In tegenstelling tot de andere grote drie vervoerders, maar de functie is niet een native telefoon ervaring. In plaats daarvan, heeft Verizon bellen via Wi-Fi toegevoegd aan zijn eigen messaging-app.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Phonescoop merkte de app-update ion vrijdag in de iTunes App Store voor Verizon Message +. De bijgewerkte software voor de iPhones en iPads kunt u nu plaats binnenlandse of internationale gesprekken via een Wi-Fi-netwerk zonder extra kosten.

Het belangrijkste verschil is dat andere vervoerders Wi-Fi hebben gemaakt het bellen van een naadloze ervaring, want er is geen verandering in het gedrag van gebruikers: Zodra Wi-Fi bellen is ingeschakeld, klanten gewoon hun standaard Phone app te gebruiken en het gesprek wordt geplaatst via een lokaal netwerk .

En in het geval van Google’s Project Fi, die ook ondersteunt bellen via Wi-Fi, de oproepen naadloos over te dragen naar het mobiele netwerk van T-Mobile of Sprint bij het verlaten van het bereik van een huis of een openbaar draadloos netwerk. Verizon’s oplossing zal niet doen, terwijl andere vervoerders bieden call handoff mogelijkheden.

implementatie Verizon’s door vergelijking is veel beperkter, omdat het een aparte app vereist. Er is geen doorschakeling naar mobiele netwerk van de vervoerder ofwel: Loop buiten het bereik van uw Wi-Fi-netwerk met behulp van Message + en het gesprek zal worden gedropt.

De nieuwe functie is nog verder beperkt door alleen te werken op iOS – sorry, Android fans – en alleen voor de iPhone 6, 6s, 6 Plus en 6s Plus.

In alle eerlijkheid echter, AT & T’s eigen recente lancering van Wi-Fi bellen is beperkt tot de zelfde telefoons en mobiele platforms. Het grote verschil is echter dat AT & T’s dienst werkt direct in de eigen iOS-app Telefoon eens Wi-Fi Calling is ingeschakeld in de instellingen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7